INUK EXPEDITION

Inuk Adventure

Simple redskaber, store oplevelser


Inuk er et grønlandsk ord og betyder menneske. Adventure betyder eventyr- eller opdagelsesrejse. Alt på jorden er opdaget, men det ændrer ikke ved, at vi mennesker opdager nyt hver dag, som når vi rejser ud eller besøger et nyt sted. Vi vil gerne give vores egne oplevelser, eventyr og opdagelser videre, deraf navnet mennesket på eventyr eller på opdagelse, Inuk Adventure.


Vi sætter stor pris på, når turisme er til gavn for lokalsamfundet. På den måde, at de lokale gør brug af deres kompetencer, og at disse udvikles. Turisme er også godt, når den bidrager til et bæredygtigt indkomstgrundlag for en familie. Vigtigst af alt, så skal det være således, at naturen, dyrelivet og miljøet belastes minimalt med turisme.

Turisme er et verdensomspændende marked, og har mange forskellige ansigter. I Ilulissat kommer der ca. 45.000 turister om året, hvoraf halvdelen er fra krydstogtsskibe. Turister fra krydstogt bidrager ikke særligt meget til lokalsamfundet. Store skibe udleder rigtig mange drivhusgasser, og på den måde forurener miljøet.


Vi arbejder og servicere turister på den måde, at vi ønsker at give vores kunder unikke oplevelser. Vi arbejder ligeledes med små grupper på maks. 5-7 personer. Vi arbejder ikke med to eller flere separate grupper samtidigt. Turene er ofte skræddersyet efter kundens ønske og behov. Vores redskaber er simple og miljøvenlige, derfor er virksomhedens idé bygget på sætningen – Simple redskaber, store oplevelser.


Vi sætter sikkerheden højt og har alle de nødvendige redskaber hertil. Støt bæredygtig og miljøvenlig turisme igennem vores virksomhed.