INUK EXPEDITION

Nuussuaq Extreme Trekking 

- Næste tur 4/7-2022


Tag med på den smukkeste og vildeste vandretur, som bare skal opleves!

I skal selv sørge for at komme til Ilulissat, hvorfra turen starter. Vi vil tage fra Ilulissat med båd til Saqqaq og samme dag starter vandreturen. I skal regne med, at vi vil bruge 5-6 dage for at krydse Nuussuaq halvøen og komme frem til Qaarsut. I skal selv sørge for returrejsen fra Qaarsut. Derudover skal I selv sørge for følgende:


  • Vandrerygsæk
  • Telt, liggeunderlag og sovepose
  • Mad, service, brænder og gas
  • Tøj og gode vandrestøvler/sko (husk hue, handsker osv.)
  • Vandrestave SKAL medbringes
  • Crocs, klipklapper eller andre sko til at krydse elve


I kan få vejledning i forhold til udstyr og beklædning ved at kontakte os. Det vigtigste er, at du pakker så let som muligt. For at optimere opbakningen anbefaler vi, at I taler sammen indbyrdes for at aftale, at deles om telt og andet udstyr. For at undgå, at I ikke hver især skal bærer rundt på telt, gasbrænder osv. 

Vi skal nok hjælpe jer med at komme i kontakt med hinanden. 


Vi skal krydse elve og floder ca. 10 gange undervejs, hvor strømmen af vand kan være forholdsvis kraftig. Derfor er det påkrævet, at I skal medbringe vandretave og fodtøj til det, vi anbefaler crocs. 


Turen går blandt andet gennem dybe daler og over snedækkede fjeldtoppe. Alle dage er lange vandredage på imellem 15-35 km om dagen. Fællesskabet på turen er i højsædet og alle hjælper alle på turen. 

Vi anbefaler, at I ser vores video fra turen i sommeren 2021, for at få en forsmag på turen. 

 

Varighed 4-5 dage

Pris kr. 6.500,- pr. person

Ruten:

Turen starter fra bygden, Saqqaq. Undervejs vil der være teltlejre. Ruten ses på nedenstående kort. Som ses på kortet skal vi krydse en stor sø/flod cirka halvvejs, her har vi gummibåd med til at kunne krydse. Ved slutningen af turen skal vi krydse Nuussuaq gletscheren, her sørger vi for god sikkerhed. Turen slutter i Qaarsut, hvor der er direkte mulighed for at flyve retur.