Kajak weekend

KAJAK WEEKEND

Tur beskrivelse

Kajak Weekend starter fredag efter arbejdet, og slutter søndag eftermiddag  ved 16-17 tiden.

Det er en tur, hvor du selv skal ro kajak. Derfor skal du være vant til at ro kajak, og overnatte i telt.


TURENS BEGYNDELSE

Turen starter kl. 17:00 ved Tidevandstrappen i Atlanthavnen. Inden sejlturens begyndelse udleveres en flydedragt som du dagen før har angivet størrelsen på.

 

KAJAK WEEKEND I GODTHÅB FJORDEN

Der findes mange smukke og unikke steder i Godthåb fjorden, som vil give dig den bedste naturoplevelse i løbet af en weekend. I dialog med guiden vælger I et egnet område eller strækning til kajaksejlads i Godthåbfjorden senest 5 dage før afgang. Turens varighed skal være max. 8 timer om dagen. Inuk Expedition stiller kajakker og base camp til rådighed. Kajak Weekend er beregnet til 4 personer. 


KAJAKKER

Inuk Expedition har to enkeltmands kajakker og en tandem kajak (dobbelt kajak) til rådighed.


SIKKERHED

Inuk Expedition sørger for redningsveste og VHF-radioer. Guiden vil opholde sig i nærheden af kajakroerne under hele turen, og kan kontaktes igennem radioen såfremt det bliver nødvendigt. 

 

BASE CAMP

Med udgangspunkt i virksomhedens ide om at udbyde ture som giver store naturoplevelser med simple redskaber består base camp af en lejr med et grønlandsk telt, hvor der er udstyr til at tilberede det medbragte proviant. Kunden skal selv sørge for proviantering, men der vil være mulighed for at fange fisk under kajak turen. Udover selv at sørge for proviantering skal kunden ligeledes selv medbringe  sovepose og personlig ejendele.


STORE OPLEVELSER MED SIMPLE REDSKABER :-)

Beklædning

SEJLTUREN

Der vil blive udleveret flydedragt til sejlturen, men du skal selv medbringe handsker og hue.


SELVE KAJAKTUREN

Kajakturen varer cirka 5-6 timer, hvor du skal være aktiv. Du kommer til at svede, derfor er det vigtigt at være klædt på ordentligt til turen.

Jeg anbefaler, at du har bukser som egner sig til kajaksejlads.

Til overkroppen vil jeg anbefale du har en svedtransporterende trøje eksempelvis en uldtrøje. Du skal også medbringe en vindtæt jakke, du kan have på, hvis det begynder at blive køligt.


PAUSER UNDER TUREN

Turen er lang og vil kræve pauser undervejs. Derfor er det vigtigt at have en ekstra trøje med, således man kan skifte den svedige trøje, og holde varmen imens man holder pause.

Jeg vil ligeledes anbefale, at du tager en varm trøje med. Det kan eksempelvis være en fleecejakke eller en tryk uldtrøje.


BEKLÆDNING VED LEJR

Om aften bliver det koldt. Derfor er det vigtigt at medbringe skiftetøj som du kan have på ved lejren.

Pakkeliste

  • Hue og handsker til sejlturen
  • Solbriller
  • Varmt fodtøj
  • Gummistøvler
  • Tyk trøje eller fleecejakke
  • 1 liter drikkedunk
  • Solcreme
  • Mobil, der er delvis dækning
  • Sovepose med komfort temp. -5°
  • Landkort, Sagamaps

Kajaktur i Østgrønland

Email: nick@inuk.dk

Mobil: +299 55 05 75

Copyright @ All Rights Reserved