Guide

GUIDE

Nick Nielsen, bjergbestiger

HISTORIE & UDDANNELSESMÆSSIGE BAGGRUND

Nick er født og opvokset i Qasigiannguit. Han har en lillebror og en storsøster. Han har gået på gynasium i Aasiaat. Efterfølgende var han i New Zealand som udvekslingsstudent, og for at rejse rundt. Han valgte at læse videre til civilingeniør indenfor byggeteknik. Han har læst i Odense ved Ingeniørhøjskolen, og i Lyngby ved Danmarks Tekniske Universitet. 


TURE & ERFARINGER

Nick har krydset indlandsisen to gange, Disko Bugt til Østgrønland, strækning 850 km. Han har stået på ski fra Aasiaat til Kangerlussuaq, strækning 400 km. Han har roet kajak fra Tasiilaq til Kap Farvel, og derfra videre til Nuuk, strækning 1500 km. Han har gået fra Nuuk til Maniitsoq, og gået arctic circel trail fra Sisimiut til Kangerlussuaq 9 gange. Han har ligeledes krydset Nuussuaq halvøen nord for Disko Bugten. Roet kajak fra Sisimiut til Kullorsuaq, stræning 1300 km.

Han har bestiget Matterhorn, Aguille de Bionnassay, Aconcagua og verdens højeste bjerg Everest. Han har også været i K2, Cho Oyu og Broad Peak som er een af verdens højeste bjerge, men han har ikke besteget bjergene. Han har besteget 10 højeste fjelde i Godthåb fjorden, og mange andre fjelde i Grønland. Han har også cyklet New Zealand fra nord til syd, strækning 2300 km. Nick har fisket og været meget på jagt i Grønland.


INUK EXPEDITION

Nick har opbygget kompetencer og erfaringer fra mange af sine ekspeditioner, således han kan færdes tryg og sikkert i den arktiske natur.

Han vil ligeledes guide jer sikkert og tryg, så I kan få en god oplevelse i omkring Ilulissat og Disko Bugten.

Email: nick@inuk.dk

Mobil: +299 55 05 75

Copyright @ All Rights Reserved